gay date

dating man vrouw

Laatste reacties

 • Nudistenvakantie: vrijheid en natuurseks

  23.03.2018 17:33
  Heerlijk hé, zeker is het zo dat mensen het graag zien.

  Lees meer ...

   
 • Die penis van hem wou ik in mijn anus

  22.03.2018 13:22
  Een penis in mijn gat vind ik ook echt lekker. Zo'n ...

  Lees meer ...

   
 • Ik hou van een hermafrodiet

  22.03.2018 09:53
  Wel jammer dat je er niet openlijk tegen iedereen durft ...

  Lees meer ...

Er zijn nu 248 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Onlangs stond er een artikel in de krant van een dierenverzorger die oppas was voor een hond waarvan de baasjes er even tussenuit waren. Toen de baasjes thuiskwamen en later de videobeelden bekeken, die opgenomen waren door de camera's in huis, zagen ze dat de dierenoppas sexuele activiteiten heeft gehad met hun hond. Dit blijkt strafbaar te zijn en dierenmishandeling. Maar is dat wel zo?

Ik hou van hondensex

Ik ben Marijke, en mijn vriend doet het ook met honden. Wij houden van hondensex. Ik heb mijn vriend zijn lul ook al eens in de spleet van een paard gestoken maar honden vind hij geiler. Als hond heb ik een Duitse Pinscher. 

Ja, u leest het goed. Ik keur het goed dat mijn vriend op regelmatige basis sex heeft met onze hond. Ik doe trouwens hetzelfde want ook ik hou van sex met honden.

Is het dierenmishandeling? 

Wat ik mij afvraag is of dit onder de noemer dierenmishandeling valt. Mijn hond is het ondertussen gewoon dat ik zijn penis zachtjes streel en zijn lul met mijn geile tong bewerk. Ik wrijf hem in met wat speeksel van mij en pijp de hond tot hij hondengeil is geworden. Het eerste kwartier hou ik mijn kleding aan en daarna ontdoe ik mij van mijn bh en slipje. Ik laat de hond zijn neus eens goed in mijn kut duwen en dan zet ik mij op z'n honds klaar om genomen te worden door mijn Pinscher. Mijn vriend neemt er dan foto's van en plaatst die op speciale websites voor hondenlovers.

Mijn vriend en ik, wij genieten van sex met onze hond. En onze hond geniet van de sex met ons. Wij doen onze hond geen pijn, we dwingen hem ook niet. De hond neukt mij vrijwillig en hij wordt een hete dekhond als hij mijn poesje kan ruiken. 

Wij houden heel veel van onze hond, wij gaan er mee gaan wandelen, hij krijgt kwaliteitsvoeding, we slaan hem niet. Kortom, de hond heeft het heel goed bij ons. En zelfs voor sex kan hij bij ons terecht!

Marijke (hondenpijpster)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (2 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen