Zoek 65plusser die graag pijpt
( / Man zoekt man)

Zoek 65plusser die graag pijpt

Leuk aaibaar subje gezocht
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Ik zoek (seks)maat
( / Man zoekt man)

Ik zoek (seks)maat

Zoek vrouw tot 50+
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 593 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Ik ben een Anja, een huisvrouw van 40+. Ik woon alleen nu, maar ben wel 14 jaar getrouwd geweest met een zak van een vent. Te lang! Maar nu ik alleen woon ben ik gelukkig en hoef ik geen rotzakken van mannen meer!

Ik doe het nu met vrouwen

Inderdaad, voor mij geen mannen meer, nooit meer!. Ik vrij nu als huisvrouw regelmatig met andere vrouwen, ik plaats daarvoor online advertenties en dat lukt vrij aardig. Ik ben niet de enige vrouw die een mannenhater is geworden en enkel nog vrouwen wil.

Mijn eerste vrouw

Na mijn scheiding ben ik niet zo maar van de ene op de andere dag met vrouwen beginnen vrijen, dat niet. Ik was eerst een kluizenaar en kwam niet meer naar buiten, ik kreeg wel af en toe eens bezoek van een vriendin.

Op een dag kwam die vriendin (Bertha) nog eens langs en we zaten wat koffieklets te houden. Het was zomer en heel warm buiten, plots zei Bertha, goh, laten we eens zot doen en met dit warme weer eens naakt in de tuin gaan zitten. Ik vond het een raar voorstel maar ze overtuide mij en ik ontdeed mij van alle kleding, ook mijn bh en onderbroek. We zaten dan naakt in de tuin lekker te kletsen met een coctail erbij.

Het was mij nog nooit opgevallen, maar ik vond Bertha eigenlijk wel mooie benen hebben, en ik kon nauwelijks mijn ogen van haar borsten houden. Ze had stijve tepels. Op een gegeven moment zei ze plots tegen mij dat ze mijn kut wou likken, zomaar, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Bertha was immers gelukkig getrouwd, ik heb nooit een vermoeden gehad dat ze ook op vrouwen viel. 

Ik gaf haar geen antwoord, ik zat stomverbaasd, naakt in mijn tuinzetel. Ze wachtte duidelijk niet op een antwoord van mij, zonder schaamte zette ze zich voor mij en duwde mijn benen zachtjes naar buiten toe. Haar mond met haar volle lippen kwamen naar mijn kut toe en ze begon mij te likken. En weet je wat, ik genoot ervan. Ze likte mij beter dan dat er ooit één vent gelikt had.

Ik kreunde luid van puur genot, zo lekker likken deed ze. Ze vroeg of ik haar ook eens niet wou likken. En ja, ik likte haar ook en ook dat vond ik lekker! Meer dan likken hebben we toen niet gedaan maar voor mij was dit het begin van mijn bekering tot een lesbienne. Ik hoefde geen penis meer, nooit meer!

Nu zoek ik vrouwen

Mijn vriendin komt nog regelmatig langs maar echt een liefdesrelatie hebben we niet, we likken elkaar wel klaar. Kussen? Dat hebben we nog nooit gedaan. Ze is nog steeds bij haar man maar die denkt enkel aan zijn eigen genot, een neukpartij met hem duurt amper vijf minuutjes en dan laat hij haar liggen. Bij hem komt ze nooit klaar, ik lik haar elke keer een orgasme.

Mijn sekslust naar vrouwen is nu groter geworden, ik wil vrouwen likken maar geen vaste partner. Ik wil vrijgezel blijven en toch een bevredigend seksleven hebben, daarom ga ik steeds op zoek naar andere vrouwen om te likken, want dat kan ik nu wel!

En aan alle mannen die dit verhaal lezen en geil worden........de pot op!!!

Anja.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (4 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Gelijke ervaring, maar als man.Leomas 04-07-2018 14:47
Beste, veel verhalen halen uit naar het ongepast gedrag van mannen, ik ben het er zelfs mee eens als ik sommige mannen hoor praten.....of beter lullen over hun gedrag met vrouwen.
Ikzelf ben als man dan weer zeer ontevreden over vrouwen die (rond mijn leeftijd 68) enkel seks willen. Zachtheid en beknuffeling of .....gewone aanrakingen en strelingen lijken onbestaande.

Al een geluk dat ik dan toch een weg gevonden heb die mij voldoening geeft, masseren, een eenvoudige handeling die enorm veel voldoening geeft, aanraken en aangeraakt worden.
Maar weinige vrouwen vinden het goed....want het draait enkel uit op sex en dat spreek ik volledig tegen.
Sex is inspanning en massage is ontspanning, het is dus het een of het ander, al is aan het ander (sex) niks slecht aan als daar behoefte aan is. Klaarkomen door likken vinden vrouwen fijn maar waar vindt je kandidaten als man?
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Vrouwen zijn beterSletje 10-04-2018 13:28
Ik vind vrouwen veel beter in de seks. Ik ben een meisje van 18 jaar en ben sinds een jaar mij gaan richten tot vrouwensex. Ik heb een paar vriendinnen waarmee ik experimenteer. Leuk hoor!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Iedere keer een orgasmeEvelin 15-04-2018 17:42
Ben ik volledig mee eens. Ik heb vroeger ook relaties gehad met jongens maar op sexueel vlak werd ik zelden bevredigd. Nu ik een vriendin heb, heb ik iedere keer een orgasme omdat zij mij beter begrijpt.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Betere seks met een vrouwStefana 24-03-2018 18:49
Hé Anja, leuk dat je nu uw geluk gevonden hebt bij vrouwen. Ik heb zelf ook nog seks gehad met mannen maar vond er niet zo veel aan. Seks met een vrouw is gewoon beter!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# manwijfTim 18-10-2017 07:40
Dit is wel een heel onvriendelijk verhaal tegenover mannen. Waarschijnlijk ben jij nu zo'n lomp manwijf geworden. Niet om aan te zien dus.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie